VOOR WIE? WAAR? INSCHRIJVEN SPONSORING CONTACT LINKS
Café0182 //// Door organisatorische redenen gaan de eerst volgende sessies niet door. ////

Café

0182

internetwerkcafé


Welkom bij internetwerkcafé Café0182 / Ontmoetingsplek / kennisplek / 5x / GRATIS / Social 3.0 / e-commerce / e-mail / LinkedIn / Presentaties / Voor wie? / Netwerk / regio Gouda en omgeving / SEA / Social Media / Twitter / Social Media / Web Strategie / Adwords / Usability / Search


Internetwerkcafé Café0182 draait op vrijwillige samenwerking / sponsoring van de volgende bedrijven:
WS-Consultancy (Web Strategie) / 3MegaWatt Grafisch ontwerpers
@3MW_ontwerp (concept/grafish ontwerp/website) /
Chris Bellekom (Teksten) / @Pepijnvds (Social Media)

 

           
SEA

Gevonden worden op internet

Je website en je producten worden in ongeveer 78% van de gevallen gevonden via internet. En bijna alle nieuwe opdrachten die je krijgt beginnen ineen zoekmachine en 95% van die zoekopdrachten worden in Google gedaan. En wie bovenaan staat in Google wordt als eerste aangeklikt.

Het is dus erg belangrijk om hoog in de top 10 van resultaten te verschijnen in Google.  Daarnaast zal een goede optimalisatie van de zoekworden en de indexering van een website ook zorgen voor ‘effectief verkeer’ op de website van je bedrijf.

Search, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, SEO dit zijn eigenlijk allemaal termen voor een en hetzelfde gewenste resultaat: Ik wil gevonden worden!

Naast deze verschillende namen zijn er ook veel onwaarheden of halve waarheden over dit onderwerp. En over de zin en onzin van zoekmachines gaat deze Café0182 avond.
Naast tal van aandachtspunten en veel do’s en nog meer don’ts,  zullen verschillende praktijkvoorbeelden worden aangehaald om een goed beeld te geven hoe je nou daarwerkelijk je website zo inricht dat je realiseert wat je wil: Ik wil gevonden worden!