VOOR WIE? WAAR? INSCHRIJVEN SPONSORING CONTACT LINKS
Café0182 //// Door organisatorische redenen gaan de eerst volgende sessies niet door. ////

Café

0182

internetwerkcafé


Welkom bij internetwerkcafé Café0182 / Ontmoetingsplek / kennisplek / 5x / GRATIS / Social 3.0 / e-commerce / e-mail / LinkedIn / Presentaties / Voor wie? / Netwerk / regio Gouda en omgeving / SEA / Social Media / Twitter / Social Media / Web Strategie / Adwords / Usability / Search


Internetwerkcafé Café0182 draait op vrijwillige samenwerking / sponsoring van de volgende bedrijven:
WS-Consultancy (Web Strategie) / 3MegaWatt Grafisch ontwerpers
@3MW_ontwerp (concept/grafish ontwerp/website) /
Chris Bellekom (Teksten) / @Pepijnvds (Social Media)

 

           
Cafe0182

Café0182 is HET internetwerkcafé voor Gouda en omgeving. Een platform voor ondernemers, verenigingen en bedrijven om samen met elkaar te preten, te luisteren en te leren over alles dat te maken heeft met interactief communiceren.

In een gezellige sfeer organiseert Café0182 regelmatig bijeenkomsten waar we door middel van sprekers en presentaties met elkaar in discussie willen gaan over alles dat ons als ondernemers kansen biedt in de huidige markt.

En het is nou juist die markt die zo aan het veranderen is de laatste tijd. Dat biedt voor veel ondernemers uitdagingen, maar dat biedt ons allemaal ook enorm veel kansen!

Misschien doe je al mee met de vele internet-hypes, maar misschien sta je ook nog steeds langs de zijlijn als anderen het hebben over Twitter, Facebook, Adwords, Bloggen, E-mail marketing, Search engine ranking, Hyves, LinkedIn en ga zo maar door. Café0182 is de mogelijkheid om de spelregels te leren kennen en mee te doen met de wedstrijd.

Zelfs als je al veel van deze termen gehoord hebt, ben je misschien wel nieuwsgierig naar wat de toegevoegde waarde van al deze ‘Social Media’ kan zijn voor je of voor jouw bedrijf.

Wij organiseren gesprekken met specialisten in hun vakgebied. Dit zijn gedreven, gepassioneerde sprekers die heel praktijkgericht een presentatie zullen geven over het onderwerp van die avond. Uiteraard staat na afloop van de presentatie juist het gesprek met de zaal en de aanwezige bezoekers centraal.

Internetwerkcafé Café0182 is dan ook een geweldige plek om nieuwe kennis op te doen, nieuwe kennissen te maken, kennis te verdiepen, contact te leggen met collega’s en met andere ondernemers uit de regio over alles dat te maken heeft met Interactief Communiceren, Social Media en de uitdagingen van onze tijd.